Профил на компанијата
King Net (New Tide) е производител кој се посветува себеси на ставање на нашите клиенти прво и угостителски на конкурентната пазарна база на најдобра услуга и висококвалитетен производ со целосна големина. Кралот Нет (Нов Прилив) беше формиран од 1989 година, Таинан, Тајван. Нашите производи вклучуваат додатоци за микрофон и gooseneck, како што се сите видови на конектори и кабел составува приклучоци и приклучници.

За кралот Нет, квалитетот е приоритет. Не само што имаме висока опремена опрема, инструменти, машини и висок систем за мерење, туку и добри односи за соработка со возводно пластика и материјал провајдери за да се гарантира на нашите клиенти со ефикасноста на производството и високо ниво на квалитет. Покрај, кралот Нет е посветена на целосна усогласеност на RoHS за заштита здравјето на луѓето и животната средина со ограничување на употребата на одредени опасни супстанции во процесот. Ние длабоко веруваме во одржување на висок квалитет е клучот да се направи најдобро и долги деловни Односи со нашите клиенти.

Историја
    3Анкета